Complotdenken

Complotdenken of samenzweringstheorie (Illuminaat Weishaupt) is een opvatting dat bepaalde gebeurtenis of ontwikkeling het resultaat is van een samenzwering. Volgens zulke theorieen spannen immorele en voor niets terugdeinzende individuen of groeperingen heimelijk samen.Oekraine/Vlucht MH17 /  Illuminaat Weishaupt /  The Shadow World trailer /  Nikola Tesla

Muziek industrie /  Spy Merchants /  Atoombom? /  War on terror /  Valse vlag aanvallen

Willem Oltmans /  Willem Middelkoop: Patronen van bedrog /  The Deep Stae / 

Chemtrails

Engelse strandgangers geevacueerd om chemische mist.
In Zuid-Engeland is een strand geevacueerd nadat vanaf zee een chemische mistwas komen opzetten. Tientallen strandgangers klaagden over gerriteerde ogen en ademhalingsproblemen. Er zijn 150 mensen in het ziekenhuis behandeld. Waarschijnlijk is er sprake van een lekkage waarbij een chemische stof is vrijgekomen, maar om wat voor stof het gaat of wat de bron is, is onduidelijk. De mist dreef vanaf zee het strand bij Birling Gap op. Wegen naar het strand van Birling Gap tot aan de plaats Eastbourne zijn afgezet en het publiek is gewaarschuwd de omgeving te mijden. Mensen die langs de kust wonen, moeten ramen en deuren gesloten houden. Eastbourne ligt langs de drukbevaren zeevaartroutes van het Kanaal. Of er een lekkage op een schip is of dat er iets is geloosd is onbekend. NOS 27 aug.2017

 Engelse strandgangers geevacueerd om chemische mist.

Chemtrails: de geheime oorlog (Nederlands ondertiteld)
(Tanker Enemy) Italiaanse documentaire over geo-engineering/chemtrails, onze gezondheid, de verwoesting van het milieu, wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd; met een oproep aan artsen, biologen, journalisten, familie etc. om hiernaar te kijken en er iets aan te doen voordat het echt te laat is. Chemtrails worden door nietsvermoedende burgers voor gewone vliegtuigsporen aangezien, maar dat zijn ze niet. Het zijn chemische ladingen die door speciaal hiervoor uitgeruste vliegtuigen over ons hoofd uitgestort worden. Deze ladingen hebben als doel om de bevolking ziek te maken en hun ontwikkeling te remmen. Onderstaande Italiaanse documentaire gaat daar verder op in. Irma Schiffers zorgde voor de vertaling.top

Illuminaat Weishaupt

Illuminaat Weishaupt, architect van de hedendaagse machtsstructuur
De huidige werkelijke machtsstructuur in de wereld is gebaseerd op de ideeen van Adam Weishaupt. Hij was een professor (rechten) aan de universiteit van Ingolstadt, Beieren. Weishaupt deed rond 1775 onderzoek naar het mechanisme van macht. Hij kwam tot de conclusie dat de traditionele machtsstructuren uiteindelijk altijd omvielen, en dus tijdelijk waren. Dit vanwege twee zwakten: ethiek en ijdelheid. Meer over Illuminaat Weishaupt

Hoe Rothschild schuldslaven van ons heeft gemaakt
In de publicatie Bankers, Bradburys and the carnage on the Western Front!laat Justin Walker geen spaan heel van het huidige financiele systeem en de hierachter schuilgaande krachten. Walker schrijft letterlijk dat deze krachten de wereld op hun condities willen controleren. De huidige lage rente camoufleert enigszins hoe ver dit proces naar wereldcontrole is gevorderd. Als de rente weer omhoog gaat, zoals nu in de V.S. en Canada al het geval is, dan zal snel blijken hoezeer de elite waarover Walker schrijft de wereld door het geld door schuld systeem al in zijn greep heeft. De publicatie van Walker is uit 2012. In een volgend artikel gaat De Vrije Media in op de voorstellen van Walker om ons zo snel mogelijk los te maken van de druk van de elite.
Hoe Rothschild schuldslaven van ons heeft gemaakt


JFK to 911 Everything Is A Rich Man's TrickComplot or not?
Complottheorieen zijn razend populair. Er circuleren er duizenden van online. 1 op de 3 Amerikanen gelooft niet dat de officiele lezing van de regering over 9/11 klopt. Ook in ons eigen land zijn velen er van overtuigd dat achter de moord op Pim Fortuyn meer zit dan een eenling. Of het nu gaat over inenten, terreuraanslagen, financiele crises: bij bijna elke schokkende gebeurtenis is vandaag de dag al snel een theorie op internet te vinden die uitlegt dat het niet zomaar gebeurt, maar dat er iets achter zit wat niet verteld mag worden. Wat de is de aantrekkingskracht van complotten? Wat zegt hun populariteit over het vertrouwen in de autoriteiten en de gevestigde media? Daarover de EenVandaag zomerserie Een complot or not.  Complot or not?

top

Oekraine: Vlucht MH17

Het was geen ramp, want er was geen sprake van een technisch mankement, van metaalmoeheid of een menselijke fout. Er waren oorlogshandelingen en er was iemand die het vliegtuig met een raket naar beneden heeft geschoten. CDA tweede kamerlid Pieter Omtzigt houd zich al drie jaar intensief bezig met het onderzoek naar de schuldvraag van het neerhalen van de MH17 en het blootleggen van de opeenvolgende gebeurtenissen door de betrokken instanties en overheden. Hoewel Mark Rutte en Frans Timmermans, de nabestaanden en heel Nederland een diepgaand onderzoek beloofden - de laatste steen boven - blijkt dit na drie jaar niets anders dan een slecht geregisseerde politieke operette, waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan. De vele kamervragen die Omtzigt op de regering loslaat blijven grotendeels onbeantwoord en roepen in hun beantwoording meer vragen op. Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek en de VN in de resolutie 2166 Nederland ondersteund, lijkt zij het spel mee te spelen. De Nederlandse regering maakt zich daarmee medeschuldig aan een proces van grove geschiedvervalsing. Pieter Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen. Deze aflevering wordt opgedragen aan de nabestaanden. Wij hopen dat hiermee een grotere maatschappelijke druk ontstaat op onze overheid om het belang van de nabestaanden - namelijk waarheidsvinding - centraal te gaan stellen.

Er rammelt iets compleet aan dat verhaal van MH17 en die Russen
De Amerikanen bij monde van John Kerry lieten destijds twee dagen na de ramp weten dat het de Russen waren, dat bleek uit hun radarbeelden. Alleen willen ze die niet aan een zeer trouwe bondgenoot ter beschikking stellen, uit angst dat uitlekt over welke technologie een NAVO-land beschikt. Dat betekent ook dat als Turkije een Russische bommenwerper uit de lucht schiet, daar nooit radarbeelden van vrijgegeven zullen worden: geheimhouding, weet u wel. Niet zoeken dus, u vindt het niet.
Er rammelt iets compleet aan dat verhaal van MH17 en die Russen


MH17 de Doofpotdeal
Op 17 juli 2014 stortte een Boeing 777 van Malaysia Airlines (vlucht MH17) neer boven Oost-Oekraine. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven, waaronder 193 Nederlanders. Nederland kreeg de leiding over het onderzoek naar de toedracht van de ramp, maar verbond zich met een doofpotdeal aan Kiev. En werd daarmee een pion in een internationaal politiek schaakspel. Onverbloemde Koude Oorlog-retoriek maakt een comeback. Poetin is hierin de ultieme bad guy. Wat hij zegt wordt in het Westen als giftige propaganda bestempeld. Inmiddels, zo lijkt het, lijden alle betrokkenen aan tunnelvisie. Kunnen we er nog gerust op zijn dat de onderzoekers onafhankelijk en objectief hun werk doen?
 MH17 de Doofpotdeal

Over de integriteit van het MH17 rapport
"Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht"
"Die stelligheid van de media zou ons achterdochtig moeten maken"
"Waarom zijn we zo bezig om Putin als vijand aan te wijzen terwijl wij zijn hulp hard kunnen gebruiken tegen het Islamitisch terreur?"
"De NAVO is er om enorm grote bestellingen te realiseren voor de Amerikaanse wapenindustrie. Daar hoort ook een verhaal met een echte vijand bij."
Kees van der Pijl over MH17 - 19 September 2017Nederland kent geen schaamte voor de MH17 doofpot
Soms vraag je je af of er grenzen zijn aan de naiviteit en goedgelovigheid van de bevolking in dit land. Nog steeds zijn er mensen die de officiile versie van onderste steen blijft onder Mark Rutte geloven en ook Minister Stef Blok liegt, net zoals zijn voorgangers, alsof het gedrukt staat. We zijn nu drie jaar na de ramp met vlucht MH17 en de onderste steen ligt nog steeds waar deze altijd zal blijven. Bedolven onder een enorme stapel leugens zoals die door de Nederlandse overheid in opdracht van Amerika zijn verspreid. Er wordt ook niet zo klein beetje gelogen door beroepsleugenaars zoals Rutte en Timmermans. Wanneer je deze twee hoort praten, dan schaam je je om Nederlander te zijn.
Nederland kent geen schaamte voor de MH17 doofpot (deel 1)


MH17 De ontmaskering (deel 2)President Oekraine verhuist 450.000.085,00 euro van Bijlmer naar Villa Maarheeze (was BVD)
Kent u die mop van die Oekraiense President die zijn miljardenbedrijf zou verkopen? Hij verbrak zijn belofte, het zal u niet verbazen. Wel verplaatste hij zijn kamerplantbedrijf naar Den Haag, met de minstens 450 miljoen euro die we daarin aantreffen.
President Oekraine verhuist 450.000.085,00 euro van Bijlmer naar Villa Maarheeze (was BVD)


De geopolitieke geschiedenis rond MH-17.
Nederland is geschokt door deze dramatische gebeurtenis en leeft intens mee met nabestaanden en dierbaren van de slachtoffers. Dat was de eerste zin van Mark Rutte in reactie op het neerhalen van vlucht MH-17. De radioversie klinkt standaard ondanks een niet onbelangrijk detail; Mark Rutte heeft met iedereen, inclusief Porosjenko gesproken en als laatste met Putin.
De geopolitieke geschiedenis rond MH-17.


Het JIT rommelt met bewijsmateriaal bij presentatie van raket MH17

top

Willem Oltmans

Een exclusief interview waar Willem Oltmans
Nooit uitgezonden interview met Willem Oltmans die plaatsvond voor de aanval van de VS op Irak! Waar iedereen er destijds heilig van overtuigd was dat Irak massavernietigingswapens in bezit had, waarschuwde Willem Oltmans ervoor dat de wereld een oorlog werd in gelogen. Zijn opvattingen bleken achteraf visionair want er werden helemaal geen massavernietigingswapens in Irak gevonden. De opkomst van Saddam als marionet van de VS, tussen Israel en de VS wordt pijnlijk blootgelegd met historische voorbeelden, pamfletten en studie-materiaal. Als geen ander complexe onderwerpen over 11 september, Al Qaeda, Operation Northwoods, de aanval op Irak, Israel politiek in het midden oosten met elkaar weet te verbinden. Wie de hedendaagse problematiek in het Midden Oosten werkelijk wil begrijpen doet er goed aan dit interview helemaal af te kijken. Nog altijd actueel.top

Generaal Wesley Clark vertelt over het plan in 1991 over destabilisering van het Midden-OostenMeer onthullingen van Wesley Clark

Militaire vergelding voor de (vermeende) gifgasaanval in de Syrische provincie Idlib, een MOAB bom in Afghanistan en de USS Carl Vinson richting Korea. Trump lijkt 180 graden gedraaid in zijn buitenlandbeleid. Of is Trump klem gezet door een militaire junta in het Pentagon? En welke rol spelen de 'neocons'? Hoeveel invloed heeft schoonzoon Jared Kushner?

Professor Van Wolferen en Maracz gaan in deze aflevering op zoek naar antwoorden op deze vragen. Voor Van Wolferen is het overduidelijk dat je voor grondige analyses niet meer terecht kan bij de traditionele media. Met name zijn oude werkgever (NRC) krijgt het hard te verduren. Aan het eind van het gesprek roept Van Wolferen de kijker op zich voor objectieve verslaggeving te wenden tot de vele alternatieve media die op het internet zijn te vinden (zie onderaan bericht). Het blijft puzzelen wat de gevolgen van de draai van Trump zijn voor de internationale betrekkingen: "We gaan spannende tijden tegemoet".Disturbing Message To All Americans From Ex Defense Minister Of Canada
De hervorming in het monetaire systeem is de meest urgente van alle noodzakelijke hervormingen. De voormalige Minister van defensie van Canada, Paul Hellyer, doet een bijzondere uitspraak over de samenleving waarin we leven. Zijn boodschap past binnen het kader van wat door veel politici en de media, de conspiracy theorie, wordt genoemd. Deze 93 jaar oude politieke veteraan doet uitspraken over de werking van de macht in de wereld waarin wij leven. Een wereld en waarheid die wij nog steeds collectief het liefst willen negeren.top

The Shadow World Trailer

Gebaseerd op het boek van The Shadow World, deze lange documentaire is een onderzoek naar de multi-miljard dollar de internationale wapenhandel. Dit is een fantastische, ijzingwekkende documentaire over de aanjagers van de geopolitieke puinhoop. Hoe cynisch over onze democratisch gekozen leiders die dansen naar het pijpen van de wapenindustrie en tegen gigantische beloningen op Zwitserse bankrekeningen de ene na de andere oorlog starten.Shadow world
Aan de hand van getuigenissen van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaren, lobbyisten en politici toont de documentaire hoe de internationale wapenhandel een bedreiging vormt voor de democratie. Kijk , luister en huiver.
Shadow World op Facebook

Gepubliceerd op 8 april 2016 Door de inzichten van klokkenluiders, rechercheurs, officieren van justitie, leger en de industrie insiders schaduwwereld laat zien hoe de internationale handel in wapens - met de medeplichtigheid van de regeringen, hun militairen en inlichtingendiensten, defensie aannemers, wapenhandelaren en agenten - bevordert corruptie, bepalend voor de economische en buitenlands beleid, ondermijnt de democratie en creeert wijdverspreid lijden. De film ontrafelt een aantal van 's werelds grootste en meest corrupte wapenhandel door die betrokken zijn bij het plegen van en het onderzoek naar hen. Het illustreert waarom deze handel is goed voor bijna 40% van alle corruptie in de wereldhandel, en hoe het werkt in een parallel juridisch universum, waarin de nationale veiligheid elite die het rijden zelden worden vervolgd voor hun vaak illegale acties. Schaduwwereld poneert alternatieven door de ervaring van een vredesactivist en oorlog correspondent, alsmede door de stem van Eduardo Galeano, die selecties uit zijn verhalen voor de film hebben bijgedragen. Uiteindelijk schaduwwereld onthult de werkelijke kosten van de oorlog, de manier waarop de wapenhandel drijft, hoe oorlogswapens zijn ingeschakeld tegen burgers van liberale democratieen en hoe de handel remt in plaats van verbetert de veiligheid voor ons allemaal. In het licht werpen op hoe onze realiteit worden gebouwd, de film biedt een manier voor het publiek om te zien door deze verschrikking, in de hoop van het creeren van een betere toekomst.

 An Interview with Andrew Feinstein - Author - The Shadow World

Johan Grimonprez
In zijn 'Shadow World' legt hij de corruptie en de verdoezelingen achter de wereldwijde wapenindustrie bloot. Pieter van der Wielen spreekt met Johan Grimonprez.Twee moorden in de omgeving van Hillary.
De kwestie Seth Rich loopt uit de klauwen. Dit is een Bill Still video met daarin een samenvattende reportage over de kwestie met een opmerkelijke bijrol voor ons eigen Nieuwsuur waarin Julian Assange vertelt dat Seth Rich de man was achter de Podesta-emails en dus niet de Russen. Seth Rich is hoogstwaarschijnlijk omgebracht door een Democratisch Complot net als de tweede dode die een paar dagen voor hij zou getuigen dood gevonden werd. Eerste lezing: hartstilstand maar na autopsie: ingedrukte luchtpijp. Deep State.


top

Nikola Tesla

Nikola Tesla (Smiljan, 10 juli 1856 New York 7 januari 1943) was een Servisch-Amerikaanse uitvinder, elektrotechnicus en natuurkundige. Hij wordt gezien als een van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden. Nikola Teslatop

Muziekindustrie

Interview met onderzoeksjournalist Ole Dammegard die zaken heeft onderzocht naar aanleiding van de vreemde dood van bepaalde grote muzikanten.
Videoproductie van cooperatie De Vrije Media. Deel 1

Video: invloed van illuminati op de muziekindustrie. Deel 2

top

Spionage

Al Jazeera Investigations - Spy Merchants
Investigative Unit Al Jazeera's komt in de geheimzinnige wereld van de surveillance-industrie. Spy Merchants onthult voor het eerst hoe hoog-invasieve spyware, die de elektronische communicatie van een stad vast te leggen, kunnen worden gekocht in een grijze marktindien de regels worden genegeerd of omzeild. Mass bewakingsapparatuur kan vervolgens worden verkocht op een autoritair regime, criminelen of zelfs terrorists. Gedurende een vier maanden undercover operatie, een industrie insider werkt voor Al Jazeera filmde de onderhandelingen over een aantal illegale, multi-miljoen dollar deals die internationale sancties schenden. De voorgestelde deals omvatten de levering van zeer beperkt bewakingsapparatuur aan Iran. De undercover ook gezorgd voor een buitengewone overeenkomst krachtige spyware te kopen met een bedrijf die zeiden dat ze niet schelen wie het einde-user. www.aljazeera.com/investigations
De Nieuwe Wereld Orde
Om maar met de deur in huis te vallen volgen hier de drie veronderstelde hoofddoelen van de Nieuwe Wereld Orde:
- een (NIET democratisch gekozen) wereldregering
- een wereldreligie
- het 'reduceren' van de wereldbevolking tot een beheersbare 500 miljoen.
Om dat te bereiken gebruiken ze voor ons onbekende maar zeer krachtige mind-control technieken als bijvoorbeeld HAARP, Chemtrails, RFID Chips, subliminale boodschappen en manipulatie van voedsel, drinkwater en stroom. Bekijk hiervoor "End Game" van Alex Jones of "Alternative three" op video.google.nl.

De dag dat Israel Amirika aanviel

Het verborgen naziverleden van de BIS Bank
Verbijsterterend hoe weinig er is gebeurd met de belangrijke informatie, die in dit boek van (Charles Higham: Trading with the Enemy (1983)staat. Higham beschrijft de connectie tussen multinationals, zoals General Motors, Ford, ITT,IBM, Standard Oil en banken, in het bijzonder de Bank for International Setllements (BIS Bank) en Chase (Rockefeller) met nazi-Duitsland, inclusief de Reichsbank van Hjalmar Schacht en zijn opvolger Walther Funk. Zijn onderzoek beslaat de periode 1933-1949. In zijn zoektocht naar de feiten over dit onderwerp werd Higham op verschillende manieren tegengewerkt. Desondanks is het hem gelukt om essentiele informatie boven water te krijgen. Informatie, die in geen enkel geschiedenisboek voorkomt. Het verborgen naziverleden van de BIS Bank

Erik de Vlieger en Willem Middelkoop: Patronen van Bedrogtop

Atoombom

Hiroshima, was het wel een atoombom?
Vrijwel aan het eind van de tweede wereldoorlog op 6 augustus 1945 lieten de Amerikanen een atoombom ontploffen boven Hiroshima. Japan was al min of meer verslagen en de Amerikanen konden al bijna een jaar lang ongehinderd brandbommentapijten leggen op ruim zestig Japanse steden, zoals ze dat ook op Dresden hadden gedaan. Die brandbommen troffen voornamelijk vrouwen en kinderen in hun veelal houten woningen. Betonnen gebouwen bleven meestal overeind.
Hiroshima, was het wel een atoombom?

top

War on terror

War on Terror (Strijd tegen terrorisme)
Strijd tegen terrorisme is een vertaling van War on Terror(ism), een aanduiding die in de periode 2001-2009 onder andere werd gebruikt door de toenmalige president van de Verenigde Staten, George W. Bush. In de jaren tachtig had de Amerikaanse president Ronald Reagan, met veel minder succes, ook al een oproep tot een strijd tegen het terrorisme gedaan. War on Terror wordt ook wel vertaald in oorlog tegen terrorisme. In strikt juridische zin vindt een oorlog tussen staten plaats en kan er dus geen sprake zijn van een oorlog tegen het terrorisme. In de Verenigde Staten wordt echter het woord war ook gebruikt in de zin van campagne, veldtocht. Verder is wel geargumenteerd dat de oorlog tegen terrorisme onderdeel uitmaakt van een wereldwijde burgeroorlog, gevoerd door regeringen tegen hun eigen burgers (door de inperking van burgerrechten, het gevangenzetten van verdachten zonder proces, etc.) en die van andere landen. De totale kosten van de strijd tegen het terrorisme worden geschat op 3 tot 5 biljoen dollar.top

Valse vlag aanvallen

Geheim agenten vertellen uitgebreid over valse vlag aanslagen in West-Europa
Een uitgebreide en buitengewoon interessante documentaire over psychologische oorlogsvoering. In dit derde deel uit de documentaire serie van Counter Intelligence Shining a Light on Black Operations vertellen oud geheim agenten uitgebreid over het fenomeen van valse vlag aanvallen.
Geheim agenten vertellen uitgebreid over valse vlag aanslagen in West-EuropaOverzicht van valse vlaggen van Zweden tot aan Barcelona.
De Valse Vlag aanslagen volgen elkaar in rap tempo op. Het lijkt erop dat de gehoorzaamheid van de gewone mensen aan de huidige heersende klasses sterk aan het afnemen is. Een begrijpelijke psychopatische reactie van de status quo is dan ook het heimelijke geweld op te voeren om de gewone mensen via angst, intimidatie en verdeeldheid weer onder de duim te krijgen. Het is daarom des te belangrijker om zelf goed te begrijpen dat valse vlaggen al honderden jaren door psychopathische heersende klasses worden gebruikt om op angst gebaseerde controle te verkrijgen over grote groepen mensen.

top

The Deep State staat in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten die de term The Deep State binnen de politicologie gebruikt om te beschrijven invloedrijke besluitvormende organen beschouwd als binnen de overheid die zijn relatief permanent en waarvan beleid en langetermijnplannen onaangetast door het veranderen van de overheidsdiensten. De term wordt vaak gebruikt in een kritische zin, de algemene kiezers om te verwijzen naar het gebrek aan invloed populaire democratie heeft op deze instellingen en de beslissingen die ze als een schaduw regering. De term werd oorspronkelijk bedacht in een enigszins ongunstige zin om te verwijzen naar soortgelijke vrij onzichtbaar staatsapparaat in Turkije en post-Soviet Russia met betrekking tot de Verenigde Staten, het concept is besproken in talrijke gepubliceerde werken door Marc Ambinder, David W. Brown, Peter Dale Scott, Mike Lofgren, Kevin Shipp en Michael Wolff. Hoewel definities varieren, populariteit de term onder verschillende groepen, vooral de aanhangers van Donald Trump, Bernie Sandersen samenzwering theoretici, tijdens de presidentiele verkiezing van de V.S. van 2016, in oppositie vestiging Republikeinse en democratische kandidaten. Sinds Trump de inauguratie, is de term gebruikt door sommige commentatoren, die beweren dat een The Deep State is gericht op de ontlegitimisering van het voorzitterschap van de Trump en dwarsbomen van haar beleidsdoelstellingen.
Bron:Wikipedia  The Deep State in de Verenigde Staten


Patronen van bedrog

Amerika: dictator van de wereld?
Hij voorspelde de kredietcrisis, werd en passant miljonair met de handel in goud en schreef legio boeken. In zijn nieuwe traktaat stelt hij, goed gedocumenteerd, de pernicieuze en oorlogshitsende rol van de Verenigde Staten aan de kaak. Willem Middelkoop strikes again. Het idee dat Amerika een democratische samenleving is, wordt ernstig bedreigd. Liza Minnelli zong het al: Money makes the world go round. Ex-journalist Willem Middelkoop beschrijft in zijn nieuwste boek Patronen van bedrog een even angstwekkend als meeslepend relaas over de dubieuze verstrengeling tussen geld, macht en (wereld)politiek. En de lezer is gewaarschuwd: de volgende crisis zit eraan te komen, want er klotst aldus Middelkoop nu nog meer nepgeld door de wereld dan voor de bankencrisis en dan hebben we het nog niet gehad over de implosie van de dollar of de mogelijke confrontatie tussen Amerika, Rusland en China.
Amerika: dictator van de wereld?

NPO Radio Het grote complot van The Deep State

Artikelen over dubieuze zaken
top