MH17Oekraine: Vlucht MH17

JIT stelt; Openbaarheid kan het onderzoek MH17 schaden
Kees van der Pijl heeft in augustus 2019 op uitnodiging van twee Maleisische stichtingen (waarvan er een ooit door premier Mahathir is opgericht) en het Canadese ?GlobalResearch.ca? in Kuala Lumpur een congres over het onderzoek naar de ramp met vlucht  MH17 bijgewoond.Het congres onder de titel MH17 — Quest for Justice stond in het teken van de tekortkomingen van het door Nederland geleide strafrechtelijke onderzoek door het JIT en heeft ertoe bijgedragen dat Maleisie opnieuw zijn bezwaren tegen de naderende rechtsgang kenbaar heeft gemaakt. Naast sprekers die feitelijke kritiek op het JIT-onderzoek hadden waren er juristen die op grond van de ervaringen met het nieuwe, internationale strafrecht waarschuwden dat op deze basis het proces tot rechtsverkrachting zal leiden. Door op voorhand Rusland als dader aan te wijzen, Maleisie lange tijd buiten het onderzoek te houden, en  Oekraine er een bepalende rol in te geven, zal de waarheid over wat er op die fatale 17de juli 2014 gebeurde, voor altijd verborgen blijven. Dit is ook al de conclusie van de documentaire van Jana Jerlasjova en Max van der Werff MH17-Call for Justice die op het congres werd vertoond.Aandacht in dit gesprek voor de manier waarop de nabestaanden tot speelbal van de NAVO-politiek inzake Oekraine en Rusland worden gemaakt, iets dat tot in Maleisie doorwerkt omdat de Nederlandse ambassade ook daar probeerde via de Maleisische nabestaanden invloed uit te oefenen en zelfs het congres in Kuala Lumpur heeft willen saboteren.

Een speciale aflevering als reactie op het MH17 onderzoek van het  JIT en het uitblijven van kritische mediareacties. Karel van Wolferen en Kees van der Pijl maken gehakt van het gepubliceerde JIT rapport. Een falend onderzoeksteam met rammelende conclusies, gecombineerd met het bewust op voorhand kapotmaken van de procesgang. Kees van der Pijl en Karel van Wolferen bespreken puntsgewijs waar hier sprake is van een groteske misleiding. Niet de onderste steen die beloofd werd komt boven, maar een vooraf georchestreerd politiek proces zonder verdachten en zonder bewijzen zullen de nabestaanden naar zich toe geschoven krijgen. Karel van Wolferen nodigt de media, en in het bijzonder de NRC uit om aan de hand van het JIT-onderzoek alsnog met krachtige journalistieke vasthoudendheid dit onderzoek nog eens grondig over te doen. Als onderdeel van een speciale operatie geldt het vernietigen van al het materiaal dat indicatief kan zijn voor de aanwezigheid van een gevechtsvliegtuig, dat een gevechtstaak missie heeft uitgevoerd, op 17 juli, in het gespecificeerde gebied.

MH17: totale camouflage van de feiten?

SBU cleans-up after Ukrainian air force shoots down MH17

Van Wolferen meldt ook het doorboorde wrakdeel van de cockpit. Dit zou verdwenen zijn. Dit betreft twee delen. Een deel is verdwenen, het andere deel zit wel in de reconstructie.Wat u niet mag weten over Vlucht MH17
Ik zijn boek geeft Van der Pijl niet aan wie het vliegtuig heeft neergehaald, maar wel wat er gebeurde nadat het was neergehaald. Opmerkelijk feit was dat de Oekraine als medeverdachte niet alleen in het onderzoeksteam aanwezig was maar ook het recht op veto had over de informatie die naar buiten zou worden gebracht.Maleisie: Geen bewijs dat Rusland schuldig is aan neerhalen MH17.
UpdateMaleisie lijkt zich niet aan te sluiten bij de poging van Nederland en Australie om Rusland verantwoordelijk te houden voor het neerhalen van vlucht MH17. De Maleisische transportminister Loke stelt dat er geen doorslaggevend bewijs is dat Rusland verantwoordelijk is. Nederland is wat verrast. Maleisie: Geen bewijs dat Rusland schuldig is aan neerhalen MH17.

Het was geen ramp, want er was geen sprake van een technisch mankement, van metaalmoeheid of een menselijke fout. Er waren oorlogshandelingen en er was iemand die het vliegtuig met een raket naar beneden heeft geschoten. CDA tweede kamerlid Pieter Omtzigt houd zich al drie jaar intensief bezig met het onderzoek naar de schuldvraag van het neerhalen van de MH17 en het blootleggen van de opeenvolgende gebeurtenissen door de betrokken instanties en overheden. Hoewel Mark Rutte en Frans Timmermans, de nabestaanden en heel Nederland een diepgaand onderzoek beloofden - de laatste steen boven - blijkt dit na drie jaar niets anders dan een slecht geregisseerde politieke operette, waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan. De vele kamervragen die Omtzigt op de regering loslaat blijven grotendeels onbeantwoord en roepen in hun beantwoording meer vragen op. Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek en de VN in de resolutie 2166 Nederland ondersteund, lijkt zij het spel mee te spelen. De Nederlandse regering maakt zich daarmee medeschuldig aan een proces van grove geschiedvervalsing. Pieter Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen. Deze aflevering wordt opgedragen aan de nabestaanden. Wij hopen dat hiermee een grotere maatschappelijke druk ontstaat op onze overheid om het belang van de nabestaanden - namelijk waarheidsvinding - centraal te gaan stellen.

Er rammelt iets compleet aan dat verhaal van MH17 en die Russen
De Amerikanen bij monde van John Kerry lieten destijds twee dagen na de ramp weten dat het de Russen waren, dat bleek uit hun radarbeelden. Alleen willen ze die niet aan een zeer trouwe bondgenoot ter beschikking stellen, uit angst dat uitlekt over welke technologie een NAVO-land beschikt. Dat betekent ook dat als Turkije een Russische bommenwerper uit de lucht schiet, daar nooit radarbeelden van vrijgegeven zullen worden: geheimhouding, weet u wel. Niet zoeken dus, u vindt het niet.
Er rammelt iets compleet aan dat verhaal van MH17 en die Russen


MH17 de Doofpotdeal
Op 17 juli 2014 stortte een Boeing 777 van Malaysia Airlines (vlucht MH17) neer boven Oost-Oekraine. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven, waaronder 193 Nederlanders. Nederland kreeg de leiding over het onderzoek naar de toedracht van de ramp, maar verbond zich met een doofpotdeal aan Kiev. En werd daarmee een pion in een internationaal politiek schaakspel. Onverbloemde Koude Oorlog-retoriek maakt een comeback. Poetin is hierin de ultieme bad guy. Wat hij zegt wordt in het Westen als giftige propaganda bestempeld. Inmiddels, zo lijkt het, lijden alle betrokkenen aan tunnelvisie. Kunnen we er nog gerust op zijn dat de onderzoekers onafhankelijk en objectief hun werk doen?
 MH17 de Doofpotdeal

Over de integriteit van het MH17 rapport
"Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht"
"Die stelligheid van de media zou ons achterdochtig moeten maken"
"Waarom zijn we zo bezig om Putin als vijand aan te wijzen terwijl wij zijn hulp hard kunnen gebruiken tegen het Islamitisch terreur?"
"De NAVO is er om enorm grote bestellingen te realiseren voor de Amerikaanse wapenindustrie. Daar hoort ook een verhaal met een echte vijand bij."
Kees van der Pijl over MH17 - 19 September 2017Nederland kent geen schaamte voor de MH17 doofpot
Soms vraag je je af of er grenzen zijn aan de naiviteit en goedgelovigheid van de bevolking in dit land. Nog steeds zijn er mensen die de officiile versie van onderste steen blijft onder Mark Rutte geloven en ook Minister Stef Blok liegt, net zoals zijn voorgangers, alsof het gedrukt staat. We zijn nu drie jaar na de ramp met vlucht MH17 en de onderste steen ligt nog steeds waar deze altijd zal blijven. Bedolven onder een enorme stapel leugens zoals die door de Nederlandse overheid in opdracht van Amerika zijn verspreid. Er wordt ook niet zo klein beetje gelogen door beroepsleugenaars zoals Rutte en Timmermans. Wanneer je deze twee hoort praten, dan schaam je je om Nederlander te zijn.
Nederland kent geen schaamte voor de MH17 doofpot (deel 1)


MH17 De ontmaskering (deel 2)President Oekraine verhuist 450.000.085,00 euro van Bijlmer naar Villa Maarheeze (was BVD)
Kent u die mop van die Oekraiense President die zijn miljardenbedrijf zou verkopen? Hij verbrak zijn belofte, het zal u niet verbazen. Wel verplaatste hij zijn kamerplantbedrijf naar Den Haag, met de minstens 450 miljoen euro die we daarin aantreffen.
President Oekraine verhuist 450.000.085,00 euro van Bijlmer naar Villa Maarheeze (was BVD)


De geopolitieke geschiedenis rond MH-17.
Nederland is geschokt door deze dramatische gebeurtenis en leeft intens mee met nabestaanden en dierbaren van de slachtoffers. Dat was de eerste zin van Mark Rutte in reactie op het neerhalen van vlucht MH-17. De radioversie klinkt standaard ondanks een niet onbelangrijk detail; Mark Rutte heeft met iedereen, inclusief Porosjenko gesproken en als laatste met Putin.
De geopolitieke geschiedenis rond MH-17.


Het JIT rommelt met bewijsmateriaal bij presentatie van raket MH17Media verzwijgen vondst wrakstuk-MH17 & radarbeeldenKritische documentaire over het onderzoek naar #MH17. Schokkend! Met telefoontaps werd gerommeld. Maleisie werd buiten het onderzoek gehouden. Grote stukken vliegtuig nog steeds op de crashsite. Getuigen genegeerd. Filmpje BUK verkeerd gedateerd. Waarom mocht Maleisie niet in het onderzoeksteam? Waarom Oekraine wel? Met vetorecht!? Waarom zijn de telefoontaps, belangrijkste bewijs,gemonteerd? Waarom vinden journalisten nog grote brokstukken van de MH17 die niet worden onderzocht door het JIT? Waarom worden de belangrijkste getuigen, die beneden op het veld werkten, niet gehoord? De nabestaanden verdienen een echt onderzoek en niet de onzin van Bellingcat en het JIT.Bonanza media-onderzoeksteam van onafhankelijke journalisten neemt exclusieve interviews met een van de verdachten van het neerhalen van de MH17, Maleisische premier; kolonel die zwarte dozen verzamelde en nog veel meer. Oogopenende getuigenissen van getuigen en onweerlegbaar bewijs van deskundigen. Exclusieve opnames gemaakt in Maleisië, Nederland en in het crashgebied in Oekraïne.Artikelen over dubieuze zaken

9/11

Corruptie

top