Mysterieuze zaken

Sommige mysteries zijn zo mysterieus, dat we ondanks al onze vereende krachten over de eeuwen heen de oplossing niet hebben kunnen vinden. En niet omdat niemand zich ervoor interesseerde! Wie wil nu niet weten wat die codetaal betekent, welke boodschappen erin verborgen liggen, of over welke schat er wordt gesproken.Het geheim van het Voynich-manuscript /  Dr Wernher Von Braun's Warning /  Piramide / 

Oude beschavingen pagina / Unidentified Flying Objects (UFO's) / 

The Anunnaki Creation Story: Nibiru komt eraan / 

Mysterieuze zaken

Secrets In Plain Sight
Secrets In Plain Sight is een ontzagwekkende verkenning van grote kunst, architectuur en stedenbouw die een onwaarschijnlijke kruising onthult van geometrie, politiek, numerieke filosofie, religieuze mystiek, nieuwe fysica, muziek, astronomie en geschiedenis. Onderzoek van belangrijke monumenten en hun posities in Egypte, Stonehenge, Jeruzalem, Rome, Parijs, Londen, Edinburgh, Washington DC, New York en San Francisco brengen een geheime obsessie aan het licht, gedeeld door farao s, filosofen en koningen; Tempeliers en vrijmetselaars; grote kunstenaars en architecten; pausen en presidenten, die de hele geschiedenis van de geschiedenis tot op de dag van vandaag beslaan. Zoals de video laat zien hoe diepgaande oude kennis die is geerfd uit Egypte is gecodeerd in meeteenheden, in beroemde kunstwerken, in het ontwerp van grote gebouwen, in de lay-out van stadsstraten en openbare ruimtes, en in de precieze plaatsing van obelisken en andere belangrijke monumenten op de aarde, wordt de toeschouwer geleid om een elegant harmonisch systeem waar te nemen dat het menselijk lichaam verbindt met de architecturale, stedelijke, planetaire, solaire en galactische schalen.Egyptische piramide
Reguliere historici zullen je vertellen dat de Grote Piramide van Gizeh een verheerlijkt graf was voor de Egyptische farao. Het enige originele monument links van de originele Seven Wonders of the World, deze structuur is gemaakt met onberispelijke wiskundige precisie en is een uniek, mysterieus staaltje van constructie en engineering. Er is een probleem: de Grote Piramide heeft geen van de kenmerken van tombes: inclusief extravagante artefacten, sierlijke muurkunst, verzegelde ingangen, uitgebreide kisten of zelfs mummies zelf. Het was echter gebouwd met unieke dezelfde materialen die tegenwoordig worden gebruikt voor elektrische geleidbaarheid. Deze feiten leiden ertoe dat steeds meer historici geloven dat de piramides wellicht een veel nuttiger doel hadden die piramide van Giza was helemaal geen tombe, maar een krachtcentrale: elektriciteit opwekken en overbrengen naar de beschaving om hen heen. Onmogelijk?top

Egyptische piramide

Bewijs dat erop wijst dat Egyptische farao's aliens zijn?
Wetenschappers hebben overtuigend bewijs ontdekt dat de oude Egyptische farao's buitenaardse wezens waren. In de educatieve video van vandaag gaan we de claims onderzoeken om te zien of Aliens echt heeft geholpen de piramides te bouwen of niet.De Egyptische piramide is een stenen bouwwerk dat als grafmonument dient voor de farao, de toenmalige heersers van het Oude Egypte. De farao werd na de dood gemummificeerd en met kostbaarheden en persoonlijke bezittingen in het binnenste van de piramide gelegd. In totaal zijn er circa tachtig piramiden bewaard gebleven, gebouwd over een periode van ongeveer duizend jaar.
Egyptische piramide

We missen een aantal hoofdstukken uit het menselijk verhaal.top

Het geheim van het Voynich-manuscript.

Wat staat er in vredesnaam in het Voynichmanuscript?
Al vijf eeuwen is onduidelijk of het mysterieuze middeleeuwse boekwerk wartaal bevat of toch de best versleutelde boodschap ooit. Nu claimen wetenschappers dat ze de eerste zin kunnen lezen.
Het geheim van het Voynich-manuscript.


Het Voynich Manuscript, wie ontcijfert het raadsel?
Wat het verloren paneel van Het Lam Gods is voor de schilderkunst, is het Voynich Manuscript voor de bibliofilie: een van de grootste raadsels uit de geschiedenis van het boek. Wat is de betekenis van dit geheimzinnige handschrift? Wie bedacht de raadselachtige taal? Wat stellen de onbegrijpelijke illustraties voor? Komt het uit Vlaanderen? En wat heeft een pater uit Zichem te maken met het meest beruchte manuscript ter wereld? Het Voynich Manuscript, wie ontcijfert het raadsel?Eureka: mysterieus Voynich manuscript eindelijk ontcijferd.
Het kostte de onderzoeker slechts twee weken om de code van werelds meest raadselachtige tekst te kraken. Het Voynich-manuscript was een waar mysterie. Boekhandelaar Wilfred Voynich ontdekte het in 1912 tussen een aantal oude documenten van Jezuieten. Hij probeert het manuscript, dat vol staat met tekeningen en teksten, te lezen. Maar zonder succes. Na hem bogen ook ontelbare cryptologen, taalwetenschappers, astromen, computerprogramma s en zelfs de geheime dienst over het manuscript. Helaas kon niemand uit de 500 jaar oude tekst wijs worden. Maar waar al deze experts faalden, is nu een academicus van de Universiteit van Bristol erin geslaagd om de onleesbare tekst te ontcijferen. Eureka: mysterieus Voynich manuscript eindelijk ontcijferd.

top

The Anunnaki Creation Story: Nibiru komt eraan

The Anunnaki Creation Story: Nibiru komt eraan.
445 000 jaar geleden kwamen ,Scheppergoden zoals zij het noemen, naar de aarde. Ze werden de Anunnaki genoemd, wat Zij die van de hemel tot de aarde kwamen, betekent. Deze wezens bevonden zich op een verre in een baan omlopende planeet genaamd Nibiru, die pas om de 3600 jaar ons zonnestelsel binnenging. Ze beschrijven Nibiru als vele malen de diameter van de aarde en overvloedig met ijzeroxide, waardoor de rivieren en meren rood lijken. Een kanttekening over Nibiru: volgens de Soemerische tabletten begon de atmosfeer van Nibiru te verslechteren en werd het een vijandige plek voor het leven. Om dit te herstellen had de Annunaki een belangrijk element nodig voor hun atmosfeer: goud.top

Dr Wernher Von Braun's Warning

52 Carol Rosen tells us about Dr Wernher Von Braun's Warning


topOUDE BESCHAVINGEN STARTPAGINA

top

Unidentified Flying Objects (UFO's)

Hoe de mensheid probeert te communiceren met buitenaardse wezens
Stel: je wil een buitenaardse entiteit een boodschap sturen. Alleen heb je geen idee welke taal ze spreekt. Hoe maak je dan een bericht dat een wezen als ET kan begrijpen? Het is een vraag waarover wetenschappers van het SETI-Instituut zich serieus buigen. We voelen ons moederziel alleen. Ons Melkwegstelsel heeft naar schatting zo n duizend miljard planeten, waarvan er ongeveer honderd miljoen vergelijkbaar zijn met de aarde. Het kan bijna niet anders, stellen veel wetenschappers, dat er ergens een planeet tussenzit waar net als op aarde een vorm van leven is ontsproten.

Om serieus op zoek te gaan naar een antwoord speurt het Amerikaanse SETI-instituut, kort voor Search for Extraterrestrial Intelligence, al 35 jaar de ruimte af. Sommige wetenschappers aan het instituut vroegen zich af of dat wel voldoende is. Wat als iedere kosmische beschaving hetzelfde doet en passief wacht tot een ander het eerste signaal stuurt? Dan komen we nooit met elkaar in contact. Daarom zette SETI in 2015 een speciale afdeling op: METI, of Messaging Extraterrestrial Intelligence.

De afdeling heeft als taak om buitenaardse boodschappen te genereren. Dat blijkt niet zo makkelijk. Een gevarieerd team van wetenschappers, onder wie astronomen, wiskundigen en linguisten, houdt zich bezig met een grote vraag: hoe maak je een boodschap begrijpelijk voor een entiteit waarvan je helemaal niks af weet, laat staan wat voor taal ze spreekt?    Unidentified Flying Objects (UFO's)

Hoe de mensheid probeert te communiceren met buitenaardse wezens

top